У Полтаві провели шосту благодійну «барахолку» до Дня Валентина 9 Лютого 2015 12:59

У Полтаві провели шосту благодійну «барахолку» до Дня Валентина

Продати зайве – заради допомоги військовим АТО. Така ключова ідея шостої благодійної «барахолки» в Полтаві. Цього разу її приурочили до Дня Святого Валентина.

Продається все – від смаколиків до годівничок. Дівчата нашили м’яких сердечок, можна було придбати й патріотичні футболки, прапорці, прикраси, марципани, пиріжки з маком та тертий пиріг; художниця і організатор акції Нато Мікеладзе створила серію святкових листівок. Продавали навіть годівнички, прикрашені серцями.

Зібрані кошти від розпроданих речей передадуть в Полтавський Батальйон Небайдужих – запевняють організатори. Ті ж, у свою чергу, закуплять необхідне для бійців АТО.

Полтавці із задоволенням купують різноманітні речі. Кажуть – прийшли насамперед заради благодійності. Однак покупців сьогодні було менше, ніж зазвичай. Організатори це пояснюють несприятливою погодою та святами, що нещодавно минули.

Подібні барахолки, за словами Нато Мікеладзе, намагаються влаштовувати кожного місяця, а на Різдво на площі перед художнім салоном влаштовували ще й вертеп.

Загалом, протягом попередніх п’яти розпродажів зібрали більше 24 тисяч гривень.

Джерело: Новини Полтавщини

Більше фото – за посиланням.