Маленька Іванка потребує допомоги 18 Лютого 2015 16:11

Маленька Іванка потребує допомоги

Благодійний фонд «МіСт ім. Михайла Савенка» просить усіх небайдужих допомогти повернути здоров’я маленькій Іванці Дзембас з села Завалля Борщівського району Тернопільської області.

«Звертаюсь до Вас з проханням про допомогу Іванці Дзембас, – пише президент фонду Сергій Ісаєнко. – Я не буду перераховувати ту жахливу кількість операцій та інших медичних втручань в організм дівчинки, якій навіть не виповнилось ще 2 рочки. У Іванки поставлений діагноз – туберкульозний менінгоенцефаліт, гідроцифалія.

Кілька місяців тому батьки дівчинки забили тривогу, дівчинка була кволою, а потім почалася нудота. Медики одразу не змогли встановити точний діагноз, і стан маленької Іванки лише погіршувався. «Наша донечка перші два тижні не реагувала ні на кого, не їла. Нам сказали, що будемо лікуватися мінімум 6 місяців. Прокололи дитині тім’ячко і поставили дренаж, то вже нібито трохи легше. Лікарі говорять, що буде операція і будуть ставити шунти», – розповідає мама дівчинки.

Дитина перебуває в дуже важкому стані, батькам потрібна термінова грошова допомога для спасіння Іванки.

Якщо у когось є хоч якась можливість надати будь-яку грошову допомогу, звертайтесь до батька дівчинки Віталія за телефоном (068) 290-90-37.

Всіх, хто має будь які фінансові можливості допомогти, прошу відгукнутись на цю біль маленької україночки, бо чужої болі не буває!»

Докладніше про Іванчину біду – у сюжеті проекту «ТСН.допомога» http://tsn.ua/ukrayina/malenka-ivanka-potrebuye-dopomogi-403600.html.

Інформація БФ «МіСт ім. Михайла Савенка»