У Шацьку влаштували благодійний розпродаж 19 Березня 2015 16:19

У Шацьку влаштували благодійний розпродаж

Шацькі волонтери з громадської організації «Небайдужі» невтомно шукають способи поповнення скарбниці, кошти з якої витрачаються на обмундирування, ліки, засоби гігієни та продукти для бійців АТО з Шацького району.

На сьогодні побільшав список мобілізованих – 12 місцевих жителів проходять воєнну підготовку в навчальних центрах країни. Далеко не в кожному з них бійці забезпечені військовою формою, взуттям, повноцінним харчуванням, не готові до служби в зоні АТО через відсутність засобів захисту та аптечок. Волонтери й тут стають у пригоді, проте в нинішній кризовій ситуації зібрати необхідні кошти стає все складніше.

Нововведенням «Небайдужих» є акція «Купи – підтримай воїна АТО», яка днями стартувала в шацькому магазині «Глобус». У торговельному закладі існує цілий відділ, де за символічну ціну можна придбати цікаві книги (класика, детективи, любовні романи, дитяча література), журнали про красу і моду, вироби з державною символікою, іграшки, прикраси для волосся, кухлики. Завдяки місцевим майстрам і рукодільницям асортимент товару постійно поповнюється яскравими сувенірами, оберегами, ангелятами, унікальними подарунковими блокнотами ручної роботи, листівками до свята, прикрасами з бісеру.

Волонтери вдячні всім жителям району і гостям, які, купуючи дрібничку, роблять внесок у велику справу допомоги бійцям, а також людям, які власноруч виготовляють справжні витвори мистецтва і приносять їх у «Глобус». Активісти будуть раді усім, хто виявить бажання долучитися до благодійної акції і поповнить полиці в магазині власним виробом, прочитаною книгою, авторським ексклюзивом. Знадобиться все, виготовлене з любов’ю і турботою про солдатів, які у складних умовах воюють за незалежну Україну.

Джерело: Слово Волині