Волонтери Херсонського національного технічного університету провели благодійну акцію на підтримку вимушених переселенців та учасників АТО 8 Квітня 2015 13:20

Волонтери Херсонського національного технічного університету провели благодійну акцію на підтримку вимушених переселенців та учасників АТО

У Херсонському національному технічному університеті пройшла благодійна акція на підтримку переселенців із зони проведення Антитерористичної операції під назвою «Твори добро». Активісти ХНТУ за підтримки керівництва університету та відділу з організації виховної роботи студентів організовували збір одягу, продуктів харчування, медикаментів і побутових речей, призначених для військовослужбовців української армії, які перебувають у зоні проведення АТО на сході України, та для вимушених переселенців із Донбасу та Автономної республіки Крим. На час акції у кожному корпусі університету були розташовані пункти для збору речей першої необхідності.

У результаті акції волонтерами ХНТУ було зібрано багато одягу та взуття для дітей і дорослих, а також чимало продуктів харчування, дитячих іграшок, книжок та засобів гігієни.

Частину зібраних речей волонтери ХНТУ особисто передали сім’ям переселенців із зони проведення АТО, які наразі проживають в нашому місті. Жінки, які приїхали за допомогою, щиро подякували представникам університету за їхню небайдужість і прагнення підтримати тих, хто найбільше потребує допомоги. А основну частку зібраної гуманітарної допомоги студенти передали координатору обласного центру координації допомоги військовим Галині Уманець для відправлення її безпосередньо у зону АТО.

Джерело: МОН