Маленькі полтавці передали воїнам АТО журавликів миру 15 Квітня 2015 16:26

Маленькі полтавці передали воїнам АТО журавликів миру

З нагоди свята Великодня діти Полтавщини підготували воїнам, які наразі відстоюють цілісність кордонів нашої держави, святкові подарунки. Кожен подарунок – побажання миру, злагоди, добра.

Як розповіла заступник начальника відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської облдержадміністрації Юлія Северин, у рамках фестивалю з писанкарства «Великодня Писанка» діти передають журавликів миру: до кожного прикріплена листівка з індивідуальним побажанням для захисника. 

«Всі подарунки – неповторні. Сподіваємося, що вони зігріватимуть серця наших бійців, і вони якомога швидше повернуться до нас», – сказала Юлія Северин.

Також протягом Великодніх свят проходив благодійний ярмарок. На ньому волонтери збирали допомогу для бійців АТО. Загалом, акція тривала два дні.

«Можна сказати, що ми збирали гроші і на саму Паску. З третьої ранку розгорнувся ярмарок-продаж. А ще була акція «Поділися паскою» – люди приносили паски. Деякі – продавали, інші – збирали хлопцям на АТО. На ярмарок приходило багато бійців (демобілізовані чи у відпустці). Часи складні, але воїнам потрібна допомога», – говорить волонтер Полтавського батальйону небайдужих Ольга Жалей.

До речі, зараз ГО «Команда небайдужих» щотижня відправляє в зону АТО дві автівки з водою та їжею. Популярністю серед хлопців користуються сухі борщі та смаколики до чаю.

Джерело: Вікна Полтавщини