Допоможіть врятувати молоду маму! 15 Квітня 2015 20:26

Допоможіть врятувати молоду маму!

Благодійний фонд «МіСт ім. Михайла Савенка» просить усіх небайдужих допомогти Альоні Кудлюк, чарівній солістці Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії, яка вже протягом 4-х років наполегливо бореться з тяжкою хворобою.

У Альони рак лімфатичної системи. Зараз вона перебуває в дуже важкому стані, для продовження лікування і спасіння життя артистки потрібна термінова грошова допомога.

«Якщо в цю хвилину, коли Ви читаєте моє звернення, Ви зможете подивитись на фото Альони разом з донькою, то відчуєте, як із замиранням та надією б’ється серце восьмирічної Альбіночки, котру жінка виховує самостійно, – пише президент фонду Сергій Ісаєнко. – Єдина найбільша мрія цієї дівчинки – щоб її рідній матусі стало легше, щоб до неї повернулось здоров’я і радість життя. Цій невеличкій сім’ї важлива кожна гривня, адже вона додаватиме Альоні надії та впевненості, що вони з Альбіночкою не самотні в цій біді».

Якщо у вас є можливість надати будь-яку грошову допомогу, звертайтеся тільки особисто до Кудлюк Альони Анатоліївни за телефоном (097) 854-39-09, або, у разі погіршення стану її здоров’я, – до її подруги і колеги, яка представляє інтереси Альони в її лікуванні Майї Оніщук, телефон (097) 999-21-77.

«Всіх, хто має будь-які фінансові можливості допомогти, прошу відгукнутись на цей біль подільської козачки, бо чужої болі не буває! Давайте разом повернемо надію на одужання Альоні, а для Альбіночки – надію на можливість ще багато років обіймати рідну матусю!» – закликає президент БФ «МіСт ім. Михайла Савенка».

Вся інформація щодо діагнозу та лікування Альони Кудлюк і реквізити її банківської картки знаходяться у розпорядженні БФ «МіСт ім. Михайла Савенка». Номер картки також можна дізнатися, зателефонувавши за номером (097) 854-39-09.

Інформація БФ «МіСт ім. Михайла Савенка»