У Полтаві відбудеться благодійний фестиваль їжі «Галушка-Fest» 21 Квітня 2015 16:34

У Полтаві відбудеться благодійний фестиваль їжі «Галушка-Fest»

25 квітня з 10:00 до 19:00 на центральній вулиці Полтави – Жовтневій, пройде перший благодійний фестиваль їжі. Організаторами заходу є творча організація «ЧГК» та приватний підприємець Марина Пушкарьова, а також благодійний фонд «Серце до серця», який понад 9 років поспіль веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та проводить щорічні благодійні акції.

Як зазначають організатори, «Галушка-Fest» – об’єднання небайдужих людей, котрі люблять смачно поїсти. Організатори ставлять за мету сформувати з Полтави справжній гастрономічний і привабливий для туристів бренд, підвищити гастрономічну культуру полтавців та перерахувати частину коштів до полтавської міської дитячої лікарні в рамках благодійної акції «Серце до серця».

Кожен учасник сплачує благодійний внесок, який буде зараховано до Фонду.

На сторінці в соцмережі «Вконтакте» організатори зазначають, що на фестивалі можна буде скуштувати більше 10 рецептів галушок. Кожен охочий матиме змогу долучитися до майстер-класу з приготування традиційних полтавських страв.

Також оголошено конкурс «Найкраще селфі з галушками», переможець якого стане обличчям фестивалю «ГалушкаFest-2016».

Творча організація «ЧГК» – об’єднання, яке успішно суміщає два вектори: журналістику і організацію різнопланових заходів. На рахунку «ЧГК» більше 30 проведених заходів: перший у Полтаві театральний вечір «Театр, ти – світ!», новорічний «Поетичний ранок», літературні вечори і багато іншого.

Отож, 25 квітня з 10 ранку на полтавських гурманів чекає справжній рай на вулиці Жовтневій (від Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя до «Злато місто»).

Джерело: 0532.ua