24 травня у Львові відбудеться подячний благодійний форум для волонтерів 8 Травня 2015 10:53

24 травня у Львові відбудеться подячний благодійний форум для волонтерів

24 травня 2015 року у Львові відбудеться подячний благодійний форум для волонтерів та добродіїв, які допомагали постраждалим під час акцій протесту на Майдані в Києві, а також військовим та потерпілим в зоні АТО. Форум розпочнеться з подячного молебна до Пресвятої Богородиці о 16:00 в Архикатедральному соборі Св. Юрія, а продовження заходу – у Митрополичих садах Святоюрської гори.

Метою подячного форуму є зібрати усіх небайдужих: священиків, громадських діячів, підприємців, студентів, лікарів, митців, щоб молитися разом, об’єднуватися у спільній справі та підтримувати один одного. Найактивніші волонтери та організації отримають подяку за їх внесок та жертовність у відбудову української держави.

Митрополит Андрей Шептицький залишив після себе подяку, завжди актуальну для тих, хто не покладаючи зусиль, дбає  за ближніх і не залишає їх у біді: «З приводу всіх Ваших немалих заслуг для нашої Церкви і народу висказуємо Вам найгарячішу подяку, признання і похвалу… Весь нарід високо цінить Ваші труди для добра Церкви і народу та признає Вам, що Ви усі при кожній нагоді поступали завсіди, як повинні поступати християнські патріоти, любителі народу і Церкви, що Ви були з народом завсіди солідарні у всіх його потребах, бажаннях і терпіннях».

Відповідальною за проведення заходу є БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.

Джерело: БО «Фундація Духовного Відродження»