У Києві пройде конференція-практикум соціально активних людей «Війна і мир: народження нових цінностей» 28 Травня 2015 12:52

У Києві пройде конференція-практикум соціально активних людей «Війна і мир: народження нових цінностей»

4 та 5 червня 2015 року в Києві відбудеться конференція-практикум соціально активних людей «Війна і мир: народження нових цінностей». Захід організований Благодійним фондом анімалотерапії Маргарити Ващук.

Конференція пройде у креативному просторі ЩАСТЯ HUB (м. Київ, вул. Саксаганського, 70А, вхід з боку вул. Паньківської, 14). Початок роботи у кожен з днів – 10:00.

Обґрунтування і програма конференції

Мета конференції: проаналізувати актуальні і нагальні проблеми української благодійності у ціннісному вимірі, показати нові відкриття і досвіди, народжені у воєнний час, створити майданчик для обміну досвідом, об’єднання зусиль і ресурсів, а також знайомства.

Конференція для всіх – хто давно у благодійності і хто у неї тільки входить, хто веде самостійні соціальні проекти, волонтерів, маркетологів – всіх тих, хто вважає себе соціально активним.

Теми першого дня (4 червня): Самоорганізація. Парамілітаризація. Самоідентифікація. Нова філософія української благодійності. Про мирний соціум з АТО, волонтерську субкультуру, цінності вимушених переселенців, наслідки війни для соціуму, про те, як було зібрано 50 мільйонів гривень на краудфандінговій платформі на потреби армії та на відновлення здоров’я бійців і багато унікальних явищ розкажуть наші гості, які стали легендою сучасності: боєць Євгеній Шевченко (позивний «Письменник»), Леся Литвинова (Волонтерський центр на Фролівській), Олена Нагорна (ГО «Патріот», журналіст, мислитель, волонтер), Олена Лук’янчук (Психологічна служба Гуманітарного штабу Ріната Ахметова), Артем Ковальчук (PEOPLE’S project.com) та інші. Конференцію відкриє Уповноважений Президента України у справах дитини Микола Кулеба з доповіддю «Діти війни…»

Теми другого дня (5 червня): Переосмислення. Пошук. Очікування. Зміни в сучасній українській благодійності. Про процеси, що протікають у мирній благодійності, про формування громадянського суспільства, про місії соціально відповідального бізнесу в конфліктний час і цінності, що зароджуються в Україні, розкажуть Маргарита Січкар (БФ анімалотерапії), Олександр Максимчук (Асоціація благодійників України), Євген Бистрицький та Інна Підлуська (МФ «Відродження»), Катерина Смаглій (Cennan Institute Kyiv Offise), Дар’я Касьянова (БФ Ріната Ахметова), Наталія Ємченко (група СКМ), Андрій Пишний (Ощадбанк), Оксана Гуляєва, Леся Довга (БФ «Можемо разом»), Юлія Ресенчук (МБФ «Асоціація інвалідів-комп’ютерників») та інші.

Увага! Кількість учасників обмежена – 100 чоловік. Учасники заповнюють реєстраційну форму за посиланням. Реєстрація триває до 3 червня 2015 року.

Акредитація ЗМІ за телефоном (097) 642-41-13, e-mail: [email protected], контактна особа – Олена Черньонок, управляючий і маркетинг-директор.