Прикарпатські краєзнавці провели благодійну акцію «Купи книгу – допоможи бійцям АТО» 15 Червня 2015 15:56

Прикарпатські краєзнавці провели благодійну акцію «Купи книгу – допоможи бійцям АТО»

Івано-Франківська oбласна організація Національної спілки краєзнавців України провела благодійну акцію «Купи книгу – допоможи бійцям АТО».

До благодійності долучилися обласні організації Національної спілки письменників України, журналістів, композиторів, ГО «Наше місто», український економіст Андрій Новак та небайдужі містяни. В організації акції допомогли Народний дім «Просвіта», Івано-Франківська станиця Національної скаутської організації України «Пласт» та Івано-Франківський інститут післядипломної педагогічної освіти.

В результаті продажу пожертвуваних книжок в час святкування Дня міста було виручено 1859 грн., в Інституті післядипломної освіти – 1022 грн. Гроші за книги вкладалися в опломбовану скриньку, яка відкривалася комісією з числа краєзнавців та представника волонтерської організації «Камрат». На ці кошти закуплено 35 тільників, які відправили землякам – бійцям одного з десантних штурмових батальйонів.

Краєзнавці та бійці дякують небайдужим івано-франківцям, особливо – учнівському та педагогічному колективу ЗОШ №28 за активну участь у акції.

Частина книжок була передана Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Івана Франка в межах Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна», та ЗОШ № 28, підтримавши Всеукраїнську акцію «Подаруй книгу шкільній бібліотеці».

Джерело: Стик