На Львівщині відбудеться Woodstock Ukraine – благодійний фестиваль рок-музики 1 Липня 2015 19:58

На Львівщині відбудеться Woodstock Ukraine – благодійний фестиваль рок-музики

Фестиваль Woodstock Ukraine, який пройде 7-9 серпня у Свірзькому замку, знову об’єднає українців у співах, танцях та інших веселощах.

Фестиваль Woodstock здавна гуртував людей, які прагнуть миру. Цьогоріч він вчетверте збере українців, яких об’єднує жага до мирного життя, любові, відкритості, розвитку масової музичної культури і культурного самовираження.

Готуйтеся з друзями до танців під пречудове виконання пісень гуртами «С.К.А.Й.», «Мері», «Безодня», «Bahroma», «Atmasfera», «Akute», «Anebo», «Indytronics», «Piano», «5 vymir», «Epolets».

Окрім Великої і Малої музичних сцен, на відвідувачів фестивалю чекають численні перфоманси, майстер­класи, ігрові активності, безліч знайомств – і все це в мальовничому замку Свірж.

Участь у фестивалі є безкоштовною, але організатори просять зареєструватися заздалегідь.

Організатори фестивалю забезпечують необхідними умовами проживання: місце на території наметового містечка для розміщення власного намету, робота кухні та магазинів, пункт медичної допомоги, охорона фестивального майданчика, туалети та душ на території фестивалю, кімнату для зберігання речей, пункт підзарядки мобільного телефону, рятувальна безпека на воді, пожежна охорона.

Захід організовано Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» та силами численних волонтерів.

Woodstock Ukraine – український благодійний рок­фестиваль, символ вільного і мирного співжиття, а також взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей. В Україні фестиваль вперше відбувся у 2013 році на березі Чорного моря у селі Грибівка Одеської області.

Woodstock – один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок­фестивалів в світі. Перший захід відбувся в 1969 році і став актом протесту проти війни у В’єтнамі та істеблішменту країни.

У 2012 році Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вирішив перенести традицію Woodstock в Україну. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом над збором коштів для закупівлі медичного обладнання для дітей та дитячих лікарень, фонд започатковує традицію українського благодійного Woodstock`у. Фестиваль Woodstock Україна є благодійним. Всі учасники та відвідувачі беруть у ньому участь безкоштовно. За порядком на заході слідкують загони волонтерів ВБФ «Серце до серця». Щороку фестиваль Woodstock Україна проходить у мальовничих куточках України. У 2014 році фестиваль відбувався під гаслом STOP WAR та об’єднав в собі тисячі небайдужих українців та європейців.

Джерело: ВолиньPost