В Одесі відбудеться свято для дітей, які перенесли онкозахворювання 6 Вересня 2011 13:10

10-11 вересня 2011 року в Одесі пройде благодійне свято «Доведено життям!», присвячене дітям, які перенесли онкологічні захворювання.

За даними відділення онкогематології Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, за останні 4 роки понад 200 дітей і підлітків виписані з відділення здоровими!

Саме ці діти та їхні мужні родини будуть головними героями свята під ємною назвою «Доведено життям!», повідомляє Інформаційний сайт Одеси.

Два дні, 10 і 11 вересня, у таборі «Казковий» будуть жити понад 60 родин з усіх районів Одеської області.

Волонтери і співробітники Благодійного фонду «Парус надії» підготували для них велику програму: морська прогулянка, концерти й майстер-класи по рукоділлю, святкова вечеря з феєрверком і файєр-шоу, шашлики на свіжому повітрі та багато чого іншого.

Кульмінацією свята стане великий Благодійний вечір у театрі Музичної комедії ім.М.Водяного, що почнеться 10 вересня о 18:00.

Перед початком вечора у фойє першого поверху театру відбудеться відкриття персональної виставки одеського фотографа Наталії Андронової під назвою «Подивись з надією!». Гості та учасники Вечора зможуть побачити фотографії, зроблені за останній рік у відділенні онкогематології ООДКЛ.

Під час вечора будуть показані короткі відеокліпи про життя відділення, про лікарів, про самих пацієнтів і про людей, які допомагають дітям перемогти хворобу.

Також у програмі – лазерне шоу.

Організатори переконані, що проведення такого заходу і його широке висвітлення дають надію тим, хто зараз бореться із хворобою і, що дуже важливо, стимулюють благодійність, наповнюючи її змістом порятунку конкретних дитячих життів.

Під час концерту пройде збір благодійних коштів на придбання портативного апарата УЗД у відділення онкогематології ООДКЛ. (Зібрано вже понад 23 тисячі гривень з необхідних 140 тисяч). Підсумки зборів від продажу квитків і під час вечора будуть оголошені наприкінці концерту.

Продаж квитків – у касах театру Музкомедії та у представників фонду. Замовлення квитків за телефоном (048) 787-10-25.

Вартість квитків – 50 і 100 гривень.