Лауреатка «Дитячого Слов’янського Базару» передала виграш дітям з зони АТО 21 Липня 2015 12:20

Лауреатка «Дитячого Слов’янського Базару» передала виграш дітям з зони АТО

У Вітебську відбувся щорічний Міжнародний дитячий музичний конкурс «Вітебськ 2015» («Дитячий Слов’янський Базар»).

Україна цього року представили артистки продюсерського центру PARADIZ Даша Пишна, яка посіла 3 місце, та Дарина Галицька, яка стала володаркою першого місця. Гран-прі завоювала представниця Казахстану Луїза Нуркуатова.

Крім почесних призів, юні співачки були відзначені, зокрема, і грошовими призами: Дарина Галицька отримала сертифікат на суму $3 тис (1 місце), Даша Пишна була відзначена сертифікатом на $1 тис (3 місце), розділивши його з учасницею з Росії Веронікою Устимовою. Повернувшись до Києва, Даша Пишна пожертвувала свій виграш дітям з Мар’їнки.

«Я розумію, наскільки зараз важко дітям з АТО, – каже Даша. – Нехай моя допомога не настільки масштабна, але сподіваюся, що ця частинка підтримки та уваги перейде в потрібні руки діткам з Мар’їнки. Це мій перший конкурс, де я виграла грошовий приз, після чого вирішила, якщо мені знову посміхнеться удача, я обов’язково буду передавати кошти на благодійність».

Батько Даші, голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, прокоментував виступ доньки на своїй сторінці у Facebook: «Даша вчинила гідно. Повернувшись пізно ввечері з Вітебська і приїхавши до мене в «Мистецький Арсенал» на благодійний аукціон, віддала призові волонтерам для дітей прифронтової Мар’їнки. Перші свої призові. Їй 11».

Джерело: Zaxid.net