«Купи книгу – передай іншому»: в Києві пройде шоста благодійна виставка-ярмарок «Український простір» 14 Вересня 2015 12:55

«Купи книгу – передай іншому»: в Києві пройде шоста благодійна виставка-ярмарок «Український простір»

15-18 вересня у Києві пройде шоста книжкова виставка-ярмарок «Український простір». Традиційно виставка буде розгорнута у Центральній бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва (проспект Перемоги, 25-А). Час роботи – з 10:00 до 18:30, вхід – вільний.

«Український простір» – це простір живого спілкування, цікавих знайомств та хорошого настрою. Кожен бажаючий може прийти сюди, придбати книгу, поспілкуватися з видавцями, художниками, авторами і просто приємно провести час. В рамках виставки запланована низка круглих столів, презентацій, семінарів, автограф-сесій.

«Проект «Український простір» розрахований на поширення культурної присутності України на всій своїй території, з метою формування єдиного українського національного інформаційного простору, що був би стійким до зовнішніх інформаційних впливів, – кажуть організатори. – Наша книга – єдність наших думок. Наша єдність – запорука наших перемог».

Гасло виставки: «Купи книгу – передай іншому». Традиційно під час виставки відвідувачі можуть придбати книгу будь-якого з представлених українських видавництв і тут-таки передати (за бажанням) її для потреб Донбасу та учасників АТО. Для тих, хто не може відвідати виставку особисто, є можливість взяти заочну участь у благодійній акції «Купи книгу – передай іншому», перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 5168 7423 5121 6639.

Перша книжкова виставка в рамках комплексного проекту «Український простір» відбулася у листопаді 2014 року, в ній взяли участь близько сорока українських видавництв, а також окремі автори та народні майстри. Книги, зібрані під час виставок «Український простір», були передані українським військовим, а також бібліотекам та школам у зоні АТО. Інформаційні групи «Українського простору» побували у Краматорську, Сіверодонецьку, Артемівську, Лисичанську, Слов’янську, Рубіжному, Трьохізбенці.

Організатори виставки: Видавництво Вадима Карпенка, Інтернет-книгарня на korekta-vk.com, Головне управління по роботі з особовим складом ЗСУ, речник АТО в Луганській області (підполковник Руслан Ткачук). Основні партнери (технічна та інформаційна підтримка) – ГР «Відсіч», Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей.

З питань участі у книжковій виставці звертатися за телефоном: (044) 419-89-22, e-mail: [email protected]. Контактна особа – Подручна Олена Сергіївна, координатор виставки, тел.:(093) 997-93-89.

Докладніша інформація та план заходів у рамках благодійної книжкової виставки «Український простір» – на сторінці події у мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/events/458118167704414/permalink/462445747271656/.