IV Форум з організаційного розвитку: змінити себе, щоб змінити країну 13 Жовтня 2015 14:24

IV Форум з організаційного розвитку: змінити себе, щоб змінити країну

19-20 листопада 2015 року в Києві в НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55) пройде IV Форум з організаційного розвитку «Змінити себе, щоб змінити країну». Організатором події є ІСАР «Єднання».

Форум з організаційного розвитку – це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері зміцнення спроможностей громадських об’єднань. Вперше Форум з організаційного розвитку відбувся у 2012 році, а вже минулоріч учасниками Форуму стали понад 850 представників ОГС України та 11 інших країн світу.

Форум – традиційне місце зустрічі «усіх з усіма». Щороку тут зустрічаються громадські активісти, благодійники, волонтери, представники бізнес-компаній та донорських організацій, очільники держави та представники органів місцевого самоврядування – щоб разом обговорити найактуальніші питання розвитку не тільки громадянського суспільства, але й усієї країни.

Тема цьогорічного Форуму – «Змінити себе, щоб змінити країну». Організатори пропонують усім разом спланувати, що саме ми повинні сьогодні змінити у роботі своїх організацій, у своїх підходах і цінностях, щоб завтра жити в країні спільної мрії. У руслі цієї мети програма Форуму буде сфокусована на таких тематичних напрямках:

  • участь ОГС у промоції та реалізації реформ, особливо на локальному рівні;
  • нарощування експертного потенціалу ОГС;
  • формування стійкого кола прихильників ОГС у громаді;
  • розбудова інфраструктури громадянського суспільства.

Очікується, що у роботі Форуму візьмуть участь щонайменше 500 учасників з громадських і благодійних організацій України та учасники з інших країн. За хорошою традицією, Форум проводитиметься у форматі «багато локацій + багато подій». Подивитися кіно, попити каву у «світовому кафе», відвідати виставку, почитати «Живу книгу» і навіть стати справжнім дослідником у лабораторії – усе можливо на Форумі!

Цьогоріч основною активністю Форуму будуть різноманітні «історії успіху» – організатори залучать найвдаліші стартапи, найцікавіші ініціативи та найкрутіших спікерів, щоб дізнатися, чому вони роблять, в той час як інші тільки збираються.

Долучитися до проведення Форуму і зареєструватися як учасник можна на сторінці події: http://cd-platform.org/31-cdforum2015/1601-cdforum2015.

Контакти організаторів – телефон (044) 201-01-60, e-mail: [email protected]. Сторінка події у мережі Facebook – https://www.facebook.com/events/1917680555123149/.

Джерело: Громадський простір