Мистецька агенція «Територія А» та Асоціація благодійників України збирають друзів у селі Циблі 11 Листопада 2015 16:47

Мистецька агенція «Територія А» та Асоціація благодійників України збирають друзів у селі Циблі

13 листопада 2015 року до села Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області прибуде столичний благодійний десант. Київські волонтери, серед яких – Мистецька агенція «Територія А», Клуб успішних жінок Києва, Event-group PR MUSI©, активісти та артисти везуть із собою подарунки і чудовий настрій.

Протягом дня благодійники планують побувати у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Переяслав» та в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни, де нині проходять лікування три покоління наших захисників: ветерани Другої світової, воїни-афганці та хлопці з АТО.

Окрім життєво необхідних речей, які люди доброї волі назбирали для дітей та українських воїнів, зірки-волонтери дадуть великий концерт «Територія А» збирає друзів». У концерті візьмуть участь заслужені артисти України Анжеліка Рудницька та Марина Одольська, виконавці Олег Павлишин, Володимир Назаров та Володимир Дорош, гурт «Врода», а також скрипаль з Канади Василь Попадюк.

Родзинкою концерту буде кілька пісенних прем’єр, а також гість із Канади Василь Попадюк і видатний співак Володимир Назаров, який емігрував в Україну із Росії. А бажаним подарунком для госпіталю – сантехніка, кошти на яку збирали усім миром.

Концерт відбудеться у клубі Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни. Початок о 15:30.

Організатори – МА «Територія А», Асоціація благодійників України та Світлана Писаренко.