Резиденція Святого Миколая працюватиме у Бердичеві 16 Листопада 2015 17:18

Резиденція Святого Миколая працюватиме у Бердичеві

5 грудня 2015 року в Бердичеві розпочинає роботу Резиденція Святого Миколая. Протягом 20 днів – з 5 по 25 грудня – Святий Миколай чекатиме від маленьких бердичівлян не лише віршів, а й розповідей про добрі справи, котрі робила дитина протягом року – за це малеча отримає солодкий подарунок. Також можна буде вкинути у чарівну скриню листівку зі своїми найпотаємнішими бажаннями і сфотографуватися із Святим Миколаєм.

Маленькі відвідувачі можуть стати помічниками Святого Миколая і отримати відповідні посвідчення, якщо вони принесуть із собою цукерки, солодощі, а також іграшки, якими вже не користуються. Зібрана допомога буде передана дітям, батьки яких знаходяться в зоні АТО, а також сиротам та дітям з особливими потребами.

Проект «Резиденція Святого Миколая» реалізується в Бердичеві третій рік поспіль і виконує важливу місію відродження культури та об’єднання громади навколо конкретної ідеї. Його мета – не лише отримання гарного та святкового настрою, а й допомога знедоленим дітям.

Організатори проекту – Житомирська обласна організація «Воскресіння», Волонтерський психолого-консультативний центр «Фенікс» для воїнів АТО та їх родин, Бердичівська молодіжна громадська організація «Фенікс».

Резиденція Святого Миколая працюватиме за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 19/10 (дитячий клуб «Рожеве слоненя»).

Додаткова інформація за тел.: (063) 487-96-09, (097) 949-90-17.

За інформацією БМГО «Фенікс»