Стартує регіональний конкурс «Благодійна Херсонщина – 2015» 1 Грудня 2015 14:16

Асоціація благодійників України та Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» розпочинають пошук кращих доброчинців Херсонської області. 1 грудня 2015 року стартує Херсонський регіональний етап ІV Національного конкурсу «Благодійна Україна» – «Благодійна Херсонщина – 2015».

Регіональний конкурс «Благодійна Херсонщина» проходить уже вчетверте. У попередні роки десятки херсонських благодійників – а це громадські, благодійні, волонтерські організації, фізичні особи, соціально відповідальний бізнес – ставали його переможцями.

До регіонального оргкомітету входять:

  • Лариса Польська, голова Благодійної організації «Фонд громади міста Херсон «Захист» – голова оргкомітету;
  • Максим Єлігулашвілі, Президент Херсонської обласної молодіжної організації «Молодіжний центр регіонального розвитку»;
  • Надія Котляр, приватний підприємець;
  • Дар’я Нудьга, менеджер Благодійної організації «Фонд громади міста Херсон «Захист»;
  • Марина Усенко, журналіст.

Регіональна Наглядова рада:

  • Анастасія Соболєва, журналіст ХОДТРК «Скіфія», переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2013» – голова Наглядової ради;
  • Оксана Агарова, виконавчий директор молодіжної організації «Нова генерація»;
  • Ігор Бергарт, генеральний директор ВАТ «Херсонський облрембудтрест».

Регіональна конкурсна комісія також вже сформована, її, як і у попередні роки, очолює Олександр Книга, директор Херсонського музично-драматичного театру ім. М.Куліша, Заслужений діяч мистецтв України. За умовами конкурсу, склад конкурсної комісії не розголошується аж до церемонії нагородження.

Заявки на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Херсонщина» вже зараз можуть подавати доброчинні організації та фізичні особи-благодійники, які базуються і здійснюють свою діяльність у Херсонській області. Заявки встановленої форми подаються виключно в електронному вигляді на адреси: [email protected] та [email protected] до 15 лютого 2016 року. Форму заявки можна отримати на офіційному сайті конкурсу за посиланням або запитом на електронну адресу [email protected].

Звертаємо увагу майбутніх учасників конкурсу, що усі заявки, що надходять з областей, де організовується регіональний конкурс, беруть участь і в регіональному, і у Національному конкурсі «Благодійна Україна». Так, заявки від благодійників Херсонщини, – незалежно від того, надійдуть вони на адресу регіонального чи національного оргкомітету, – спочатку візьмуть участь у конкурсі «Благодійна Херсонщина», а потім будуть розглянуті конкурсною комісією на загальнонаціональному рівні.

Запрошуємо херсонських доброчинців представити українському суспільству свої добрі справи і взяти участь у конкурсі «Благодійна Херсонщина»!

Координати Оргкомітету Регіонального конкурсу «Благодійна Херсонщина»: тел. (0552) 26-36-01, e-mail: [email protected].