10 грудня – Експертна дискусія «Держава-Благодійники-Волонтери: формула успішної співпраці» 10 Грудня 2015 14:00

10 грудня – Експертна дискусія «Держава-Благодійники-Волонтери: формула успішної співпраці»

10 грудня 2015 року з 14:00 до 16:00 в Києві у приміщенні інформаційної агенції «УКРІНФОРМ» (м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16) відбудеться експертна дискусія «Держава-Благодійники-Волонтери: формула успішної співпраці». Організаторами заходу є Міністерство соціальної політики України та Асоціація благодійників України.

Дискусія відбудеться у рамках VI Національного конгресу «Благодійна Україна» та розширеного засідання Ради з координації роботи щодо надання волонтерської та благодійної допомоги при Міністерстві соціальної політики України. Планується, що у ній візьмуть участь заступник Міністра соціальної політики України Віталій Мущинін, Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук, начальник Управління у справах людей похилого віку та надання соціальних послуг Мінсоцполітики Оксана Суліма, президент Української торгово-промислової конфедерації Володимир Демчак, президент Благодійного фонду «Приятелі дітей» Марина Криса та інші. До дискусії запрошені народні депутати України, представники органів виконавчої влади, керівники благодійних, громадських і волонтерських організацій, експерти, відомі особистості.

Під час дискусії будуть порушені питання взаємодії держави і доброчинців, досягнення та проблеми, які при цьому виникають, обговорення шляхів співпраці.

Вхід – вільний, за умови попередньої реєстрації. Реєстрація триває до 12:00 10 грудня 2015 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1k-ZCPSmMSmp9iVyku4Q20EspQ1nimlKOPhMH0FIA7LM/viewform

Докладніша інформація за телефоном (097) 230-44-58.