13 січня у Львові – благодійний вечір «В гостях у Василя та Маланки» 23 Грудня 2015 17:55

13 січня у Львові – благодійний вечір «В гостях у Василя та Маланки»

13 січня 2016 року Фундація Духовного Відродження запрошує львів’ян та гостей міста на благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року «У гостях у Василя та Маланки». Свято відбудеться в EVENT HALL KIHO (м. Львів, пр. Чорновола, 2), початок о 18:00.

У програмі:

  • виступ вертепу, спільна коляда;
  • частування стравами української кухні;
  • цікаві конкурси, лотерея;
  • окрема програма для дітей.

«Благодійний вечір, сподіваємося, стане місцем для спільної молитви, спілкування, збереження традицій нашого народу та частування української кухні», – координатор заходу Марта Батринюк.

«Кожна така нагода для зустрічі дає можливість знаходити однодумців, щоб служити іншим, чесно виконувати свої обов’язки та гідно працювати заради процвітання нашої держави», – о. Тарас Милян, керівник БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.

Таке свято проводять у Львові уже сьомий рік поспіль. Виручені кошти скеровуються на соціальні проекти, серед яких – праця з дітьми-сиротами, з дітьми учасників АТО, виховання молоді та волонтерів, а також медичне обстеження військових.

Докладніша інформація – за телефоном (067) 67-90-207. Подія у мережі Фейсбук – за посиланням https://www.facebook.com/events/832142280242278/

За інформацією Фундації Духовного Відродження