Асоціація благодійників України і Фонд «Україна 3000» підписали Меморандум про співпрацю у рамках Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015» 29 Грудня 2015 18:32

Асоціація благодійників України і Фонд «Україна 3000» підписали Меморандум про співпрацю у рамках Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015»

Асоціація благодійників України та Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» продовжують співпрацю щодо організації та проведення Національного конкурсу «Благодійна Україна». 29 грудня 2015 року Голова Правління Фонду «Україна 3000» Марина Антонова і Президент Асоціації благодійників Олександр Максимчук підписали відповідний Меморандум.

Співпраця двох організацій у рамках конкурсу розпочалася у 2012 році. Вона передбачає, що Фонд «Україна 3000» здійснює інформаційну підтримку конкурсу, долучається до процесу висунення кандидатур його потенційних учасників, визначення та нагородження переможців, сприяє в організації фінальної частини конкурсу. Асоціація благодійників, у свою чергу, постійно надає Фонду інформацію щодо перебігу конкурсу, процесу підведення підсумків та отримані результати як на національному, так і на регіональних рівнях. Представники Фонду можуть брати участь у презентаціях та прес-конференціях у рамках проведення конкурсу, входити до складу національної та регіональних конкурсних комісій.

Національний конкурс «Благодійна Україна» заснований Асоціацією благодійників у 2012 році з метою відзначення кращих благодійників та найбільш ефективних благодійних ініціатив. 14 вересня 2015 року оголошено старт четвертого конкурсу. Докладніше про конкурс «Благодійна Україна» та умови участі – на офіційному сайті конкурсу www.blagoukraine.org.