«Народний благодійник» – найпочесніша номінація у Національному конкурсі «Благодійна Україна» 27 Січня 2016 15:16

«Народний благодійник» – найпочесніша номінація у Національному конкурсі «Благодійна Україна»

Триває висунення кандидатів у номінації «Народний благодійник» IV Національного конкурсу «Благодійна Україна». Цей приз особливий, його володар визначається користувачами інтернету шляхом онлайн-голосування.

Народним благодійником може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю в Україні.

Як запропонувати кандидатуру номінанта на Народного благодійника:

1) надіславши електронного листа за адресою [email protected];
2) у соціальній мережі Facebook на сторінці «Народний благодійник» за посиланням https://www.facebook.com/NarodnyBlagodijnyk/?fref=ts;
3) у соціальній мережі Facebook у групі «Народний благодійник» за посиланням https://www.facebook.com/groups/409346895834791/?ref=ts&fref=ts.

Залишайте розповіді про всіх тих, хто робить добрі справи і заслуговує на те, щоб Україна узнала про них, а суспільство сказало йому «Дякую!».

Висунення кандидатур триватиме до 15 лютого 2016 року. Після цього Оргкомітет обробить пропозиції, відбере близько 20 найбільш гідних і виставить на голосування. Традиційно голосування проходить на офіційному сайті Асоціації благодійників України.

Подякуйте своєму благодійнику разом з усією країною! Висуньте його кандидатуру на Народного благодійника, і, можливо, саме він отримає найпочеснішого благодійного «Оскара» – від народу України.