«Територія А» збирає друзів» у Вінниці 4 Лютого 2016 16:56

«Територія А» збирає друзів» у Вінниці

Легендарний хіт-парад «Територія А» продовжує відзначати своє 20-ліття двадцятьма благодійними акціями.

11 лютого 2016 року в госпіталі м. Вінниця відбудеться концерт для поранених захисників, медиків та волонтерів. Для українських героїв співатимуть Астрая, Марина Одольська, Діля та Анжеліка Рудницька, які обіцяють виконати свої старі улюблені хіти і нові пісні.

За традицією, акцію «Території А» підтримують наші постійні партнери і друзі – стиліст Олександр Мельник (салон «Alex Mel»), Тетяна Власюк (головний редактор газети «Порадниця») та компанія FM-TV, до числа благодійників долучилась волонтерка, директор з розвитку ГО «Соціальний центр МХП» Лариса Білозір, член Венеціанської комісії (2008-2013 р.р.), експерт конституційного права Марина Ставнійчук, майстриня Ірина Суліковська, яка створила для хлопців обереги – ляльок-мотанок, а також бібліотека «Ботан», що передає книжки.

До уваги представників ЗМІ! Перед початком концерту о 14:30 у клубі госпіталю відбудеться брифінг артистів.

Попередні акції «Територія А» збирає друзів» відбулися у в/ч «Десна», у госпіталях Києва, Житомира, в селі Циблі, що на Київщині.

P.S. Бажаючі передати подарунки, листи, книги, дитячі малюнки та іншу допомогу у Винницький госпіталь, можуть привозити передачі в офіс МА «Територія А» за адресою, м. Київ, бул. М. Приймаченко, 8.