В Івано-Франківську збирали кошти на створення реабілітаційного центру для дітей-інвалідів 10 Лютого 2016 10:41

В Івано-Франківську збирали кошти на створення реабілітаційного центру для дітей-інвалідів

Громадська організація «Товариство молодих інвалідів та їх батьків «Надія Отинії» за підтримки Карітасу влаштувала благодійний розпродаж сувенірів та прикрас ручної роботи для збору коштів на будівництво реабілітаційного центру для дітей-інвалідів.

Благодійний розпродаж – один з небагатьох способів зібрати кошти на допомогу дітям-інвалідам, якими опікується ГО «Надія Отинії». Усім охочим допомогти цій вразливій категорії людей пропонували придбати прикраси, аксесуари, іграшки, кошики квітів, листівки та оригінальні валентинки до Дня усіх закоханих.

Самі діти та молодь, яких об’єднала громадська організація «Надія Отинії», беруть участь у виготовленні сувенірів, прикрас та аксесуарів. Таким чином вони одночасно і долучаються до справи розвитку центру, і розвивають корисні навики та моторику рук.

Сьогодні товариство молодих інвалідів та їх батьків «Надія Отинії» працює з 52 дітьми-інвалідами, а також допомагає 15 перестарілим одиноким інвалідам. Для цього вони винаймають приміщення, яке наразі не має зручностей та потребує ремонту.

Джерело: ОТБ «Галичина»