Мешканців Тернопільщини просять розмальовувати писанки для бійців 30 Березня 2016 13:35

Мешканців Тернопільщини просять розмальовувати писанки для бійців

Тернопільські волонтери розмальовують писанки, щоб допомогти українським воїнам. Ці писанки продаватимуть на благодійному ярмарку, який відбудеться за тиждень до Вербної неділі. Виручені кошти підуть на потреби бійців АТО.

Продаватимуть писанки на благодійному ярмарку за символічну ціну. Кілька сотень пасхальних символів планують придбати представники української діаспори.

«Волонтери разом із помічниками активно розмальовують писанки. Ми готуємося до благодійного ярмарку. Понад двісті писанок обіцяла купити діаспора з Австрії та Італії. Ціна досить символічна, часто покупці самі пропонують, скільки вони готові заплатити. У підготовці писанок виявилася потрібною моя художня освіта. Так само знадобилися запаси бісеру, ниток, вишивальної тканини, матеріалів для флористики. Писанки виходять досить гарні. Всі ці старання, щоб допомогти солдатам», – розповідає волонтер Лілія Мусіхіна.

Охочим приєднатися до волонтерської праці радять звертатися до штабу «Самооборони Майдану Тернопільщини». Волонтери кажуть, що зараз особливо бракує робочих рук.

Джерело: За Збручем