У Луцьку відбудеться благодійна лінгвістична олімпіада 5 Травня 2016 11:39

У Луцьку відбудеться благодійна лінгвістична олімпіада

Лучан запрошують на лінгвістичну олімпіаду «English for Lviv Opera», повідомляє ГО «Фундація розвитку громад».

Громадська організація виступила з ініціативою провести благодійну лінгвістичну олімпіаду. Зокрема, проект «Мовне волонтерство», який реалізується Фундацією вже більше року, викликав серед лучан справжній ажіотаж. Сертифікати про завершення безкоштовних курсів з вивчення іноземних мов отримало близько 600 людей, серед яких і представники державних органів влади. І кількість зацікавлених дедалі зростає.

Таким чином, у рамках відзначення Днів Європи у місті Луцьку ГО «Фундація розвитку громад» вирішила організувати лінгвістичну олімпіаду «English for Lviv Opera». Участь можуть взяти, як випускники проекту «Мовне волонтерство», так і решта охочих від 21 року, які хочуть перевірити рівень своїх знань з англійської мови.

Під час лінгвістичної олімпіади «English for Lviv Opera» пропонується написати тести англійською мовою та пройти коротенький діалог з ТОП-героєм. Знання учасників буде оцінювати компетентне незалежне журі, у складі якого викладачі англійської мови та іноземний гість.

Тих, хто найкраще продемонструє знання з англійської мови, чекають призи. Разом з тим, визначать головного переможця, який здобуде основну винагороду, – квитки у Львівську оперу. Також оплачується проїзд на двох в обидві сторони.

Результати лінгвістичної олімпіади «English for Lviv Opera» після остаточної перевірки усіх робіт буде оприлюднено на сайті ГО «Фундація розвитку громад». Після цього відбудеться вручення заохочувальних призів та головної винагороди.

Олімпіада відбудеться 21 травня, в офісі ГО «Фундація розвитку громад» на вул. Дубнівській, 15, 2-й поверх. Кількість місць – обмежена, тому просимо охочих подавати свої заявки на участь в олімпіаді до 18 травня включно. Для цього необхідно заповнити коротеньку форму і активісти громадської організації зв’яжуться з вами для підтвердження.

ГО «Фундація розвитку громад» запрошує до співпраці спонсорів, які мають бажання долучитись до цієї ініціативи, адже лінгвістична олімпіада – благодійний проект. Він має на меті зібрати та згуртувати людей, які розуміють, що вільне володіння англійською мовою – один з перших кроків на шляху до Європи. Разом з тим, під час лінгвістичної олімпіади та в рамках проекту «Мовне волонтерство» проводитиметься благодійний збір коштів на лікування хворих дітей, якими опікується ГО «Фундація розвитку громад».

We welcome everybody to join us in proving that Lutsk is a true european city!

Координати організаторів: тел.. (067) 332-88-02, e-mail: [email protected], website: http://vogofrg.org/

Джерело: Волинь Інфо