У Києві пройде перший благодійний фестиваль «Юджин Fest» на підтримку хворих на цукровий діабет 24 Серпня 2016 17:29

У Києві пройде перший благодійний фестиваль «Юджин Fest» на підтримку хворих на цукровий діабет

27 серпня 2016 року з 10:00 до 22:00 в Києві на території ВДНГ пройде фестиваль на підтримку хворих на діабет «Юджин Fest». Захід покликаний інформувати громадськість про важливість піклування про своє здоров’я, навчити виявляти симптоми цукрового діабету.

Фестиваль започатковано у 2016 році у пам’ять про Євгенію Квітницьку (Юджину) – майстра фаєр-шоу, співачку, талановиту і сильну людину, яка померла через ускладнення діабету.

Програма фестивалю умовно поділена на дві частини. З 10:00 до 16:00 проводитимуться заходи, присвячені здоровому способу життя та лікуванню діабету, лекції та тренінги, освітні майстер-класи для дітей. З 16:00 почнеться концертна частина, серед учасників якої – гурти Атмасфера, Данте, Fata Morgana та інші. Також у програмі – театральне дійство «Вогонь», поставлене в пам’ять про Юджину.

Окрім головної сцени, на фестивалі будуть представлені акустична мала сцена від Фестивалю Вуличних музикантів, куточок поетичних читань, майстер-класи з історичних та народних танців, зокрема капоейри, ярмарок рукотворів та фуд-корт зі здоровою їжею для людей, хворих на діабет.

Серед освітніх заходів фестивалю – лекторій, психологічні тренінги та релакс-зона, екологічний майданчик, на якому будуть проводитися освітні майстер-класи для дітей. Також на фестивалі усі бажаючі зможуть безкоштовно перевірити свій рівень цукру в крові та зробити комп’ютерну діагностику організму.

Фестиваль має на меті зібрати кошти для закупівлі медичного обладнання для кабінетів реабілітації хворих, які страждають на тяжкі форми діабету.

Вхід на Юджин Fest – вільний.

Новини Юджин Fest у Facebook за посиланням https://www.facebook.com/ufest.org.ua