Прес-конференція «Студенти Університету банківської справи збирають кошти на навчання військових АТО та ветеранів афганців» 16 Листопада 2016 10:42

Прес-конференція «Студенти Університету банківської справи збирають кошти на навчання військових АТО та ветеранів афганців»

17 листопада о 13.30 в Українському кризовому медіа-центрі (вул. Хрещатик, 2, м. Київ) відбудеться прес-конференція «Студенти Університету банківської справи збирають кошти на навчання військових АТО та ветеранів афганців».

15 грудня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройде Благодійний бал, організований студентами Університету банківської справи, у рамках якого відбудеться одинадцятий благодійний студентський «Аукціон надій».

Гасло цьогорічного Аукціону надій – «Знання дарують крила!». У 2016 році молодь прагне зібрати кошти для допомоги воїнам АТО, ветеранам війни в Афганістані та членам їх родин. Мета – дати шанс колишнім військовим адаптуватися до мирного життя та досягнути успіху: започаткувати власний бізнес, пройти перекваліфікацію, тренінги та навчання з успішними та відомими українцями.

Щороку учасниками заходу стають відомі політики, банкіри, діячі культури, підприємці та меценати.

Нагадаємо, започаткований у 2006 році благодійний проект «Аукціон надій» – дворазовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» – сьогодні є однією з наймасштабніших молодіжних доброчинних акцій в Україні. За 10 років студенти Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» зібрали понад 2 млн. грн. та здійснили десять важливих соціальних проектів в Україні.

Акредитація журналістів до 17 листопада 2016р. до 11.00
тел.: (067) 909-10-82, e-mail:[email protected]

****

ДВНЗ «Університет банківської справи» – профільний вищий навчальний заклад України IV рівня акредитації, який готує фахівців для фінансово-кредитної сфери та підвищує їхню кваліфікацію. Університет банківської справи об’єднує чотири інститути у Харкові, Львові, Черкасах та Інститут банківських технологій та бізнесу у м. Києві.

Контактна особа:
Панченко Ольга
Прес-служба Університету банківської справи
тел.: +38(044) 425-96-13, +38 (067) 909-10-82
E-mail: : [email protected]
URL: www.ubs.edu.ua