Перший в Україні благодійний NFC–термінал запущено! 29 Грудня 2016 15:14

Перший в Україні благодійний NFC–термінал запущено!

Компанія «Agency 21» на замовлення благодійного фонду «Центр соціальних проектів майбутнього» запускає перший в Україні сервіс по прийому благодійних внесків через спеціальний NFC POS–термінал, що має назву Благодійний дотик (NFC Donation Box). Перший благодійний термінал було встановлено у магазині Good Wine за адресою: вул. Мечникова, 9 (м. Київ). До речі, компанія Good Wine є партнером даного проекту та перший в Україні магазин, що впровадив систему 100% захищеної благодійності.

Усі кошти, що зараховуються через Благодійний дотик (NFC Donation Box) йдуть на допомогу онкохворим дітям в рамках проекту  «Діти проти Раку», що реалізується фондом «Центр Соціальних проектів майбутнього». Термінал був спеціально розроблений та профінансований компанією «Agency 21» (www.agency21.com.ua).

Технологія геніально проста – достатньо лише зробити один дотик своєю безконтактною платіжною карткою до інтерфейсу NFC Donation Box. Термінал приймає будь-які платіжні інструменти, що мають технологію PayPass (MasterCard) або PayWave (VISA) та будь-які емулятори карток – смартфон, годинник тощо. З платіжної картки буде списана фіксована сума у розмірі 50 грн. і ви можете бути впевнені на 100%, що ваші кошти підуть на благодійні цілі.

Інформація про благодійний проект розміщена на самому терміналі. Також ви зможете продивитися в режимі реального часу детальну інформацію про те, кому саме допомагають ваші кошти на моніторі, що вмонтовано разом із терміналом, або більш детальну інформацію на сайті фонду: www.centersocial.org.

«Мета нашого спільного проекту – надати благодійним організаціям повністю захищений та прозорий спосіб збору благодійних внесків за допомогою NFC–технології. Якщо ви робите благодійний внесок через «Благодійний дотик» (NFC Donation Box), то ваш платіж є безготівковим, тому ви зможете прослідкувати, куди саме пішли гроші», – говорить CEO компанії  Agency 21, Глузов Євген.