У Херсоні традиційно розпочався регіональний конкурс «Благодійна Херсонщина – 2016» 6 Січня 2017 14:53

Асоціація благодійників України та регіональний партнер Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» розпочинають пошук кращих доброчинців Херсонської області. 5 січня 2017 року стартує Херсонський регіональний етап V Національного конкурсу «Благодійна Україна» – «Благодійна Херсонщина – 2016». Метою конкурсу є відзначення кращих українських благодійників і найбільш ефективних доброчинних ініціатив.

У попередні роки десятки херсонських благодійників – а це громадські, благодійні, волонтерські організації, фізичні особи, соціально відповідальний бізнес – ставали його переможцями.
Заявки на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Херсонщина» вже зараз можуть подавати доброчинні організації та фізичні особи-благодійники, які базуються і здійснюють свою діяльність у Херсонській області. Заявки подаються в електронному вигляді на адресу: [email protected] до 28 лютого 2017 року, або на офіційному сайті конкурсу за посиланням . До заявки доцільно додати зіскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.
Запрошуємо херсонських доброчинців представити українському суспільству свої добрі справи і взяти участь у конкурсі «Благодійна Херсонщина»!
Координати Оргкомітету Регіонального конкурсу «Благодійна Херсонщина»: тел. (0552) 26-36-01, e-mail: [email protected].