У Житомирі “Банк Добра” активно допомагає малозабезпеченим та всім, хто цього потребує 23 Лютого 2017 10:26

Благодійний проект “Банк Добра” щовівторка, щочетверга та щосуботи активно надає допомогу за адресою: вулиця Космонавтів, 38/17. З кожним днем до фонду приходить усе більше нужденних, які її отримують.

“Для отримання допомоги необхідно надати паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення багатодітної родини або документ, що засвідчує, що людина чи родина потребують допомоги. Ці довідки беруть у соцзахисті. На кожного члена родини видається 10 речей раз на три місяці. Це речі на зимовий, весняний, літній та осінній періоди. Сьогодні навіть одна багатодітна родина отримала реабілітаційну маленьку машину. З великого бізнесу в Житомирі до нас приєдналося тільки “Житомиробленерго”. Вони надали нам транспорт для безкоштовної доставки гуманітарної допомоги тим, хто не може прийти до нас самостійно і забрати її”, – повідомила співорганізатор проекту “Банк Добра”, голова благодійної організації “Український фонд благодійництва” Леся Морозова.

Благодійники допомагають нужденним не лише речами, продуктами харчування, а й простим добрим словом. Фонд також постійно допомагає військовим, які перебувають на сході.

“З благодійним фондом ми співпрацюємо з 2014 року. Вони нам завжди допомагають, усім, що необхідне на сході, бо держава не завжди може нам допомогти. Цього разу “Банк Добра” допомагає нам щодо створення кімнати реабілітації для військових після антитерористичних операцій, які повертаються зі сходу. Це кімната буде обладнана для психологічного розвантаження, там будуть тренажери та психологи, яких надає фонд. Сьогодні ми приїхали забрати багатофункціональне крісло, яке нам надав фонд, щоб хлопцям було трохи легше, адже не всі, хто приїхав зі сходу, почувають себе фізично добре. Це крісло, яке розслабляє і робить масаж. Учора нам також привезли меблі в кімнату, килимове покриття та прасувальні дошки. Дуже вдячні волонтерам за всю допомогу”, – розповіла начальник клубу військової частини ремонтного полку Любов Шара. 

Нагадаємо, що в перший день роботи до доброчинців за допомогою звернулося близько 20 сімей.

Джерело

Відео та детальніша інформація за лінками:

Благодійна організація "Український фонд благодійництва"

https://www.youtube.com/watch?v=edNkVnVLFGk

https://www.youtube.com/watch?v=EikC59jbDV4