21 березня оприлюднять результати конкурсу «Благодійна Україна – 2016» 20 Березня 2017 10:23

21 березня оприлюднять результати конкурсу «Благодійна Україна – 2016»

21 березня 2016 року об 11:00 у прес-центрі  Українського кризового медіа-центра (м. Київ, вул. Хрещатик, 2, Український дім) відбудеться прес-конференція, присвячена результатам П`ятого Національного конкурсу «Благодійна Україна».

У заході візьмуть участь:

·        Олександр Максимчук – президент Асоціації благодійників України, Голова Оргкомітету конкурсу;

·        Марина Криса – президент Благодійного фонду «Приятелі дітей», Голова Національної експертної ради конкурсу;

·        Лариса Мудрак –віце-президент Асоціації благодійників України,незалежний медіа-експерт, журналіст та волонтер, Голова Медіа-ради конкурсу;

·        Володимир Демчак– президент  «Української торгово-промислова конфедерації», Голова Ділової ради конкурсу;

·        Олександр Олійник – віце-президент Асоціації благодійників України, секретар Національної експертної ради конкурсу;

·        Марина Антонова – голова правління благодійного фонду «Україна 3000», член правління Асоціації благодійників України, член оргкомітету конкурсу.

Під час прес-конференції будуть оголошені імена лауреатів Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016» – по три благодійники у 21-й конкурсній номінації та ім’я переможця у 22-й спеціальній номінації – «Народний благодійник». Прозвучать імена та організації,  які визнані кращими за результатами роботи Національної експертної ради та залучених до її діяльності декількох десятків незалежних експертів.

Також учасники прес-конференції розкажуть про урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу, яка відбудеться  29 березня 2017 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації.

П`ятий Національний конкурс «Благодійна Україна» було оголошено 31 жовтня 2016 року. Збір заявок тривав до 28 лютого 2017 року. Загалом на адресу Оргкомітету надійшла рекордна кількість заявок –744 – від благодійників з усіх куточків України.

Детальніше про конкурс на сайті:
http://blagoukraine.org/

Запрошуємо до участі у прес-конференції представників медіа, журналістів, благодійників, громадськість.

Для тих, хто не зможе потрапити на зустріч, конференція транслюватиметься онлайн на сайті УКМЦ – http://uacrisis.org/ua/stream

Довідки за телефоном (063) 48-49-345, або (067) 66-24-706.

Реєстрація представників ЗМІ – за редакційними посвідченнями на місці події.