У Донецьку пройде благодійна акція «Метри тепла або Кілограми доброти» 14 Жовтня 2011 14:44

23 жовтня пройде фінальне підбиття підсумків акції «Метри тепла або Кілограми доброти». У програмі заходу – веселі ігри, музичні конкурси, благодійний ярмарок та фінальне «зважування доброти», пов’язаної руками донецьких батьків. Акція пройде під гаслом «Подаруй дитині тепло свого серця!», передає NGO.donetsk.ua.

Це буде вже одинадцята акція Фонду «КРОХА», яку проводять в допомогу вихованцям дитячих будинків. Протягом півроку умільці, в’язальниці і просто чуйні майстрині Донецька та області своїми руками в’язали светри, шарфи, шапочки, носочки і інші теплі речі для дітей, які позбавлені батьківської уваги і турботи, і тепер організатори готові в урочистій обстановці підбити підсумки акції та передати теплі речі дітям.

Ті, хто брав участь в акції «Метри тепла» в минулому році, пам’ятають, що було «пов’язано» найдовший шарф у 617 метрів, встановивши всеукраїнський рекорд.

Всі в’язані речі, так само як і книжки, іграшки, канцтовари та кошти, зібрані під час акції, будуть передані в дитячі будинки області. Як і в минулому році, можна приєднатися до акції на будь-якому етапі.

Ось вже два з половиною роки Фонд батьківської допомоги «КРОХА», створений небайдужими батьками Донецька, проводить благодійні акції по збору коштів онкохворим дітям і дітям, які потрапили в біду. За цей час провели 10 загальноміських акцій, зібрали понад 50 тисяч гривень і придбали ліки для багатьох пацієнтів дитячих онкогематологічних відділень Донецька.