Програма “від дверей до дверей” від Міжнародного благодійного фонду Гарних справ 21 Травня 2020 8:01

Останнім часом ми отримуємо численні повідомлення від благодійників, котрі хочуть віддати речі на добру справу, та ще більше від тих, хто ці речі потребує!

Тому, у зв’язку із ситуацією, що складається ми запровадили систему “від дверей до дверей”, що передбачає наступні пункти:

1. Якщо Ви хочете віддати речі (одяг, взуття, постіль, іграшки, посуд) на благодійність – заповнюйте форму за посиланням: https://docs.google.com/…/154ULlr0AXQBnLTjm8D3TGf4YGL8…/edit

2. З кожної області, міста, районного центру, села ми маємо наших підопічних, документи яких попередньо перевірені, отримані листи-звернення та заповнені форми про адресну допомогу.

3. Безпосередньо всі заявки будуть оброблені та ми підберемо для Вас найефективніший та найзручніший спосіб передачі адресної допомоги!

Система передачі “від дверей до дверей” розрахована на совісність та коректність благодійників, та на розуміння наших підопічних 

?Аби дізнаватися більше, переходьте на наш офіційний сайт: https://good-deeds.ua/

https://t.me/blogukrblagodiynuka – тут Ви знайдете останні новини сфери благодійності, відкриєте для себе благодійність з іншого погляду і пізнаєте світ третього сектору очима благодійника, а також отримаєте порцію корисних порад на кожен день!

А якщо хочете активно брати участь в розвитку, опитуваннях та різних активностях від нашого Фонду – https://www.instagram.com/gooddeeds_ukraine/ – долучайтеся

Джерело: https://www.facebook.com/gooddeedsukraine/