Асоціація благодійників України стала оператором на платформі dobro.ua 12 Жовтня 2020 16:45

Хочемо поділитись з Вами чудовою новиною!

У вересні 2020 року ВБО «Асоціація благодійників України» стала оператором допомоги та приєдналась до оновленої платформи Української біржі благодійності. Платформа dobro.ua від УББ – найбільший майданчик для збору коштів на соціальні та освітні потреби. Оператор допомоги через УББ – це кредит довіри до організації, що збирає кошти на свій проект.

Асоціація запланувала старт проекту – написання сценарію та зйомки фільму про безпеку дорожнього руху для дітей та підлітків: «НЕБЕЗПЕЧНІ ДОРОЖНІ ТАЄМНИЦІ!»: https://dobro.ua/project/nebezpechni_dorozhni_taiemnitsi/  

Дехто вважає, що правила дорожнього руху мають знати лише водії транспортних засобів. Але це не так. Кожна людина, перетинаючи поріг свого дому, стає учасником дорожнього руху, і особливо вразливими є діти. Фільм для дітей про правила дорожнього руху навчатиме дітей та підлітків правилам безпечної поведінки на дорозі – в ролі пішохода, пасажира, велосипедиста або водія персонального електротранспорту. Ми покажемо та навчимо дітей того, де криється небезпека на дорозі, як її передбачити та уникнути. Захистити дітей зможе постановчий фільм, який документально та на прикладі таких самих дітей розповість їм про джерела небезпеки на дорозі, способи їх виявлення та уникнення. Актори-однолітки все розкажуть і покажуть, а професійні водії та каскадери змоделюють певні ситуації.

В рамках цього проекту ми, як оператори Допомоги збираємо кошти на постановочний фільм для дітей та підлітків про безпеку дорожнього руху, який буде реалізовувати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ДИСТАНЦІЙНА АВТОШКОЛА КАРАВАЄВА” (ЄДРПОУ 43073831).

Загальна вартість проекту – 810000 грн. Збір коштів складатиметься із 3 частин. Ми плануємо розпочати з першої частини проекту (сценарій), яка потребує збору коштів на суму – 36300 грн., (плануємо збір коштів протягом 1 місця), 2 частина (знімальна) – потребує збору коштів у сумі – 602100грн. (збір протягом 2 місяців) та 3 частина (монтаж, пост-продакшн) – коштуватиме 171600 грн. (збір протягом 1 місця).

Посилання на проект: https://dobro.ua/project/nebezpechni_dorozhni_taiemnitsi/

Будемо вдячні за поширення інформації та допомогою коштами на цій проект.