Члени асоціації Благодійний фонд «Бжілка» передали 6 автомобілів марки «Форд» Міністерству юстиції у Львові 23 Грудня 2020 15:29

22 грудня 2020 член Асоціації благодійників України Благодійний фонд «Бжілка» (Львів), в особі директорки Оксани ЛИСАК, передав 6 автомобілів марки «Форд» Західному міжрегіональному управлінню з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції у Львові. При передачі був присутній і Президент Асоціації благодійників України Олександр МАКСИМЧУК, який щиро привітав працівників Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань (надалі – ЗМУ МЮ) з прийдешніми святами та побажав усім миру та здоров’я.

Вказані автомобілі, дадуть можливість раціонального використання спеціалізованого автотранспорту, без порушень вимог нормативних документів, під час переміщення засуджених, та осіб, взятих під варту, та зекономить кошти на паливно-мастильні матеріали, так як наявні у ЗМУ МЮ спеціалізовані автомобілі 80-90 років випуску є застарілі.
Крім цього, установи виконання покарань ЗМУ МЮ, здійснюють переміщення засуджених, та осіб взятих під варту, до лікувальних закладів МОЗ України та інших закладів, де протягом тижня переміщується до 10 осіб.
Одночасно, спеціалізовані автомобілі, забезпечать належну безпеку персоналу, та надійну ізоляцію засуджених, та осіб взятих під варту, під час переміщення екстренними та плановими автомобільними вартами.
Від керівництва ЗМУ МЮ начальника, полковника внутрішньої служби Віктора КОЩИНЦЯ Олександр Максимчук отримав подяку за плідну співпрацю, активну участь у житті суспільства, благодійну допомогу, підтримку, чуйність, гуманність, небайдужість, людяність та відданість своїй справі
При врученні подяки Віктор КОЩИНЕЦЬ сказав наступне: – «Від себе особисто, та від команди Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції, висловлюю щиру вдячність за благодійну допомогу. Ваша допомога – це неоцінений внесок у розвиток установ виконання покарань Державної кримінально-виконавчої служби України». На передачі автомобілів була присутня Регіональний представник Уповноваженого ради України з прав людини у західних областях Світлана СЕМИШИН.