Благодійний аукціон мистецьких виробів дітей з особливими потребами 30 Листопада 2011 11:34

Благодійний аукціон мистецьких виробів дітей з особливими потребами

Щорічний благодійний аукціон провели у сесійній залі будинку рад м. Сміли. Смілянський медико-соціальний реабілітаційний центр «Барвінок» один із найкращих закладів Черкащини, де медичну допомогу та соціальну реабілітацію проходять діти з особливими потребами.

Сюди приїжджають люди з усієї Черкаської області. Пацієнтами «Барвінку» є не тільки маленькі діти, а й дорослі люди, які мають вади фізичного і розумового розвитку чи інші проблеми зі здоров’ям. «Барвінок»- носить звання міського реабілітаційного центру, хоча заслужено має зватися обласним, адже заклад фактично приймає пацієнтів з всієї Черкащини. Чемпіон Параолімпійських ігор, спортсмен Олександр Дріга теж є вихованцем цього закладу.

Щоб покращити спектр тих послуг, які надає «Барвінок», його колектив на чолі з директором Надією Самохіною, щорічно проводить благодійний аукціон, де продають виготовлені спільно з дітьми речі. Цього разу до уваги потенційних покупців пропонувалися речі для оздоблення домашнього чи офісного декору: домовички, картини, фоторамки, вази з квітами, виплетені з бісеру деревця, декоративні тарелі, шкатулки для прикрас, кухонні дощечки, дерев’яні ложки, в’язані теплі речі. Відкрила аукціон директор реабілітаційного центру Надія Самохіна.

Гостинно запрошував депутатів міської ради та членів виконавчого комітету купувати виставлені на аукціоні речі міський голова Вадим Решетняк. Сам очільник міста придбав декілька речей, що було приємно для всього колективу «Барвінку».

Присутні у залі представники влади та депутати були щедрими і не скупилися, адже всі знали що виручені кошти підуть на придбання необхідного лікувального обладнання для потреб дітей-інвалідів. Депутатам міської ради та членам виконавчого комітету дякував весь колектив реабілітаційного центру «Барвінок», директор центру, а також батьки, діти яких відвідують цей заклад.

Інформаційний вісник Сміляночка


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото