Підсумки Акції "Святий Миколай для дітей-сиріт" 20 Грудня 2011 17:43

З 18 по 19 грудня 2011 року 160 дітей віком від 5 до 17 років з чотирьох дитячих будинків інтернатів Тернопільської області (Коропець, Бережани, Нове Село та Гримайлів) отримали особливі подарунки та радість у день Святого Миколая від волонтерів Тернопільського обласного благодійного фонду "Майбутнє сиріт".

18 грудня 2011 р. близько 100 сиріт було запрошено до міста Тернополя на перегляд святкового дійства у Тернопільському театрі актора і ляльки. У дітей на обличчях спочатку був смуток, коли вони виходили зі своїх автобусів, але як тільки потрапили у приміщення театру, було помітно, що дівчата та хлопчики усміхалися і раділи такій події.

Поки діти дивилися виставу, 10 волонтерів Акції готували 160 подарунків цим дітям. Було приємно, що відгукнулися інші люди міста Тернополя і прийшли до театру, принесли від себе солодощі, фрукти, іграшки і активно долучалися до фасування подарунків дітям. Через півтора години, діти почали з’являтися у холі театру і на них уже чекали волонтери, які почали роздавати кожному солодощі (АВК) фрукти, іграшки, канцтовари, шкарпетки (Теркурій), соки (Ант), крупяні палички (Харчовик), дорослі діти отримали мило, калькулятори, вологі серветки та хороший і святковий настрій, з якими дітвора пізніше поїхали назад до своєї домівки у школи-інтернати.

– Приємно, що до благодійної діяльності долучаються колишні вихованці дитячих будинків – розповідає голова фонду «Майбутнє сиріт – Андрій Назаренко – і їм особлива Подяка. Також, Дякуємо усім небайдужим добродіям, які активно долучилися до Акції у цьому році.

Витрати по Акції склали 11тис.303грн. та благодійна допомога товарами склала: 4тис.506грн.

Портал "Громадський простір"