Фонд Устина Мальцева привітав дітей-сиріт з Новим Роком 27 Грудня 2011 13:38

Фонд Устина Мальцева привітав дітей-сиріт з Новим Роком

23 грудня 2011 в Цюрупинській спеціалізованій загальноосвітньій школі-інтернат І-ІІ ступенів Херсонської обласної ради відбулася особлива подія. Для маленьких вихованців вчителя та адміністрація школи влаштували новорічний ранок. Так само на свято був запрошений Устин Мальцев, який вже третій рік поспіль бере активну участь у духовному та фізичному розвитку дітей, а так само в благоустрої установи.
 
На таких святах особливо сильно розумієш доброту і щирість людського серця, безкорисність намірів і глибину внутрішнього світу. Наочним прикладом цього послужила самовіддана робота вчителів і вихователів Цюрупинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат для дітей з розумовими відхиленнями. З самого ранку і до пізнього вечора вони піклуються про діток-сиріт, для яких інтернат замінив рідний дім, а вчителі й інші хлопці – сім’ю.

Устин Мальцев і представники його Фонду приїхали не з порожніми руками. У великих мішках вони везли подарунки, які були зібрані під час акції «Стань Дідом Морозом та Снігуронькою для дітей сиріт». Завдяки добрим серцям херсонців, в школу-інтернат було передано багато іграшок, книг, конструкторів, предметів дитячої творчості (фарби, олівці, альбоми, пластилін) та одягу.

– Дана програма зі збору речей для дітей-сиріт з дитячих будинків буде постійним проектом нашого фонду. Ми будемо залучати до співпраці не лише простих громадян, а й представників бізнесу для збору необхідних і найбільш значущих речей для дітей з інтернату – підкреслив Устин Мальцев, голова і засновник Благодійного Фонду.

Не дивлячись на те, що Цюрупинська школа-інтернат існує тільки з 2008 року, вона вже встигла завоювати увагу благодійників та громадських організацій. Так, у вересні 2011 року даний заклад відвідала делегація благодійників Італії, яка спільно з Благодійним Фондом Устина Мальцева відкрила дитячий спортивно-ігровий майданчик. Торік візитом порадували студенти-волонтери з Америки, які за свої кошти зробили ремонт у шкільній бібліотеці та подарували велику кількість книг діткам.

Проблема сирітства давно є злободенною темою. Не потрібно закривати очі. Що б змінити існуючу систему потрібно почати щось робити. Головне в цій справі – бажання. А коли є бажання, ніякі бар’єри не зупинять на шляху! Будьте добрішими до оточуючих, і світ стане добрішим до Вас!


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото