Віце-президент Асоціації благодійників України – Олександр Олійник – взяв участь в онлайн-діалозі про волонтерство «100 хвилин із молоддю для молоді» 9 Грудня 2021 13:31

7 грудня 2021 року відбулася онлайн-подія «100 хвилин із молоддю для молоді» до Міжнародний День волонтера. Участь у заході взяв Віце-президент Асоціації благодійників України – Олександр Олійник, який зокрема розповів про волонтерство за результатами опитування «Стан розвитку доброчинності в Україні – 2020». Організатори події: Волонтери ООН у співпраці з Фондом народонаселення ООН.

Під час півторагодинного заходу, експерти у сфері волонтерства та благодійності вели діалог щодо сучасних викликів для системного волонтерства, з’ясовували, чи сформований запит на довготривале системне волонтерство в Україні, які існують перешкоди для розвитку культури волонтерства, яка роль держави у розвитку волонтерства та інше.

Нагадаємо, що саме свято «Міжнародний День волонтера» було засновано у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Відеозапис події: