Зимова містерія «Територія РіздвА» стартує уже завтра – 24 грудня 23 Грудня 2021 16:51

У чудової подруги Асоціації благодійників України, Голови Наглядової ради Національного конкурсу “Благодійна Україна” Анжеліки Рудницької та її творчої команди вже завтра о 17:00 на ютуб-каналі Територія А  стартує прем’єра грандіозної Зимової містерії «Територія РіздвА».

Що може більше надихнути на підготовку та святкування новорічних та різдвяних свят – ніж нове звучання усім добре відомих колядок та щедрівок.  На вас чекає онлайн-концерт за участю відомих українських виконавців та симфонічного оркестру, синтез фольклорної, класичної та сучасної електронної музики в оригінальних аранжуваннях, створених Євгеном Петриченком.

Анжеліка Рудницька, Катя Чілі, Олег Собчук, «GG ГуляйГород», фольк-студія «Правиця», Арсен Мірзоян, Марина Одольська, «Шпилясті кобзарі», Іванна Пліш, Віталій Кириченко, Павло Табаков, Тоня Матвієнко, «Тhe вйо», Вікторія Васалатій, Валерій Харчишин перетворяться на казкових героїв у Зимовій містерії «Територія РіздвА».

Колядки, щедрівки та новостворені різдвяні пісні зазвучать не тільки у сучасних аранжуваннях, а й жестовою мовою, аби й кожен, хто, на жаль, не має можливості чути – зміг колядувати разом з усією країною.

Отож, не пропустіть! Підписуйтеся на канал, ставте вподобайку, тисніть на нагадування, вмикайте завтра, 24 грудня, о 17:00 та розпочніть різдвяне дійство разом з Зимовою містерією «Територія РіздвА»: https://www.youtube.com/watch?v=-_anuguqEFA

Фото запозичене із сайту УКФ.