6 ЧЕРВНЯ СТАНУТЬ ВІДОМІ ЛАУРЕАТИ ЦЬОГОРІЧНОГО НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ (церемонія онлайн) 30 Травня 2022 11:52

Оргкомітет та експертна рада Національного конкурсу «Благодійна Україна» повідомляють про дату та схему оприлюднення результатів 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021».

Друзі!

Інформуємо, що Оргкомітетом Національного конкурсу «Благодійна Україна» прийнято рішення оприлюднити результати 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021» 6 червня 2022 року (понеділок) о 15:00На сайті конкурсу будуть оголошені лауреати та переможці у 18 номінаціях, в яких Оргкомітет та експертна рада визначили цього року лауреатів. Окрім того, стане відомо хто буде відмічений спеціальними відзнаками цьогорічного Конкурсу.

У зв’язку з активними бойовими діями у деяких регіонах України, тимчасовою окупацією міст та сіл нашої країни, нами було прийнято нелегке рішення перенести урочисту церемонію нагородження та особисту зустріч з Вами в онлайн режим. Так само на засіданні Оргкомітету Національного конкурсу “Благодійна Україна-2021” було прийнято рішення відмінити проведення у цьому році усіх регіональних конкурсів. Окремі регіональні ініціативи, за рішенням Оргкомітету, будуть відзначені додатковими спеціальними відзнаками.

Цього року буде вручена і нагорода «Янгол Перемоги» #янголи_перемоги (у вигляді малої керамічної скульптури янгола прикрашеного бурштином) на вшанування пам’яті тих, хто самовіддано служить народу України за покликом свого серця: наших волонтерів. Тих, хто незважаючи на труднощі та небезпеку, приходять на допомогу, рятуючи та допомагаючи ближнім шляхом свого обов’язку та часто самопожертви. Відмовившись від власного життя, волонтери допомагають, щоб інші могли жити. Нехай ті, хто прийде опісля, подбають про те, щоб героїчні імена волонтерів не забули. (https://vboabu.org.ua/news/4528.html)

Важливо. Інформація лауреатам: Зважаючи на військовий стан, в якому перебуває Україна з початку масштабного військового вторгнення та тимчасову окупацію деяких регіонів України усі нагороди конкурсу – бурштинові статуетки «Ангели добра» та дипломи будуть надіслані лауреатам та переможцям, за такої можливості, поштою. Нагадаємо, що лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами. У разі відсутності у лауреатів доступу до інформації про можливість отримання нагород (інформуємо лауреатів через контактну пошту), усі нагороди конкурсу будуть передані лауреатам за першої ліпшої нагоди.

Ми щиро віримо, що наступного року усі наші учасники зможуть зібратися у Києві та відзначити не лише ініціативи, які згуртували нашу державу у страшний час, не лише розповісти про власні кейси пошуку всього необхідного для наших військових, але і щиро радіти один одному та нашій вільній Україні.

Ми усі щиро дякуємо за кожен день життя нашим захисникам, а благодійникам та волонтерам за їхній неоціненний та важливий вклад та допомогу! Щодня ми усі разом наближаємо Україну до перемоги!

 

Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11

e-mail: [email protected];

офіційні сайти конкурсу: http://vboabu.org.ua/http://blagoukraine.org/.