Пам’яті професора Володимира Козявкіна 16 Грудня 2022 15:53

16 грудня 2022 року відійшов у вічність відомий дитячий реабілітолог, науковець, дослідник, Герой України, автор унікальної системи інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації дітей з діагнозом ДЦП та засновник Трускавецької школи реабілітації – Володимир Козявкін.

Наша співпраця з Володимиром Іллічем Козявкіним та його медичним центром тривала багато років, ми спільно брали участь у соціальних та благодійних проектах із реабілітації та лікування хворих діток.
Усе своє життя Володимир Ілліч присвятив великій місії – лікуванню маленьких пацієнтів із складними формами неврологічних захворювань, аутизму, травм центральної нервової системи. Його авторитетні поради та допомога були дуже важливі для нашої команди. Приєднуємось до скорботи усієї громадськості, висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

Світла та вічна пам’ять професору Володимиру Козявкіну, справжньому професіоналу своєї справи.
——

Володимир Козявкін – заслужений діяч науки та техніки України, Лауреат Державної премії України, український вчений у галузі медицини. Доктор медичних наук, член-кореспондент Національної академії медичних наук України, Герой України, президент Kozyavkin Medical Group (раніше генеральний директор Міжнародної клініки відновного лікування в Трускавці та Реабілітаційного центру «Еліта» (Львів)).

Метод Козявкіна (Система інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації) – високоефективна технологія лікування пацієнтів хворих на дитячий церебральний параліч ДЦП, остеохондроз та з наслідками травм і органічного ураження нервової системи. Метод Козявкіна розроблений понад 30 років тому, офіційно визнаний урядом України і, завдяки своїй ефективності, здобув широкий міжнародний авторитет.