Благодійний фонд «Українська мрія – ХХІ сторіччя» став членом Асоціації благодійників України 25 Січня 2023 12:04

24 січня2023 року відбулося Правління Асоціації благодійників України. Серед питань, що розглядали учасники зібрання, було вирішено прийняти до дійсних членів АБУ благодійну організацію «Міжнародний благодійний фонд «Українська мрія – ХХІ сторіччя».

БФ «Українська мрія – ХХІ сторіччя» створений генералами запасу ЗСУ, які ма­ють бойовий досвід організації спротиву агресії рф з 2014 року. Наразі Фонд займається забезпеченням підрозділів ЗСУ, ССО ЗСУ, ТРО необхідним військовим, так­тичним спорядженням й обладнанням, медикаментами та продуктами харчу­вання.

Фонд активно працює із іноземними волонтерами, які допомагають фронту, наприклад, волонтерами-рятувальниками із США. Хоробрі хлопці та дівчата, у складний для України час, вирішили приїхати та допомогти в рятувальних роботах після численних російських ракетних бомбардувань.

Серед важливих напрямків роботи: реабілітація та лікування поранених військових. Займаються працівники Фонду і навчальними проєктами у своєму центрі тактичної та спортивної підготовки.