Олександр Максимчук відвідав благодійний діловий вечір для медичного бізнесу «Lviv medical» 17 Березня 2023 15:58

 

15 березня 2023 року  у Дзеркальній залі Львівського оперного театру відбувся благодійний діловий вечір для медичного бізнесу «Lviv medical», організований Львівським кластером медичного бізнесу. Ціллю ділового вечора став збір коштів на купівлю приладу нічного бачення для 23 мотопіхотного батальйону ЗСУ.

У заході взяли участь 110 представників медичного бізнесу Львівщини, регіональної та місцевої влади та стейкхолдерів. Під час заходу відбувся діловий нетворкінг, презентація діяльності Медичного кластеру. Для гостей виступали вокальний октет «Орфей», оперної співачки Світлани Разіної, дитячий ансамбль Sempre Primo. Також відбувся аукціон авторського одягу від дизайнерки Оксани Мухи та виставка-продаж картин львівських художників.

Участь у благодійному заході взяв і Президент Асоціації благодійників України – Олександр Максимчук. Він також є Головою наглядової ради Громадської спілки «Львівський кластер бізнесу». У своєму виступі Олександр Максимчук подякував всім членам кластеру та сказав: «Приватний медичний бізнес є дуже важливим у нашому регіоні. У наших запрошеннях написаний девіз: «Львів – східноєвропейська столиця медицини». Це дуже амбітний девіз, і тільки в синергії, правильних амбіціях, які будуть підкріпляти одна одну ми зможемо досягнути більших цілей. Медицина і приватна, і державна стоять поряд з нашими захисниками, з тими, хто боронить нашу державу. Жоден з наших членів кластеру не схибив, жоден не сказав «я не маю можливості чи часу». Ми знаємо роботу кожного нашого центру, кожного нашого члена кластеру і їх дуже важливу роботу у допомозі і переміщеним особам і нашим захисникам. Тільки в синергетичному русі ми здобудемо перемогу».

Громадську спілку «Львівський медичний кластер» було створено за пів року до повномасштабної війни. Його мета  – об’єднати власників та керівників приватних медичних закладів львівського регіону. До кластеру входять приватні медичні центри, лабораторії, дистриб’ютори та виробники товарів медичного призначення, а також громадські організації. Кластер та його члени, окрім бізнесу, активно займаються доброчинною діяльністю, роблять багато благодійних та волонтерських речей.

Фото