В Олександрівській лікарні пройде «День здоров'я» 28 Березня 2012 16:19

31 березня в Олександрівській клінічній лікарні Києва з 9:00 до 15:00 відбудеться благодійна акція «День здоров’я».

Про це пише муніципальна газета «Хрещатик» з посиланням на Головне управління охорони здоров’я, повідомляє Українська правда – Київ.

У цей день можна буде потрапити на консультативний прийом до висококваліфікованих фахівців – завідуючих та співробітники кафедр, завідуючі відділень та лікарів з вищою кваліфікацією: кардіологів, ревматологів, офтальмологів, хірургів, гінекологів, неврологів, дерматологів, нейрохірургів. А також отримати консультацію судинних хірургів, ендокринологів, сурдологів, інфекціоністів, психіатрів, наркологів та гастроентерологів.

Відвідувачі матимуть можливість зробити цифрове флюорографічне обстеження органів грудної порожнини, мікроальбумінурію сечі та проходити (за необхідності) подальше лікування у відділеннях Олександрівської клінічної лікарні Києва.

31 березня у корпусі №2 о 12:00 відбудеться лекція лікаря-ендокринолога для відвідувачів на тему: «Цукровий діабет. Мистецтво управління та лікування».

З 26 березня в лікарні працюють телефони гарячої лінії 255-14-73 та 234-73-64.

Записатися на прийом до інфекціоністів, хірургів, нейрохірургів, гінекологів, урологів, нефрологів та дерматологів можна буде з 28 березня на сайті лікарні: www.okl.kiev.ua.