Львівські живописці розфарбували 30 сердець для аукціону 10 Квітня 2012 13:59

У п’ятницю в галереї “Леміш” пройшла перша акція у рамках благодійного марафону “Простір добра”, який започаткував благодійний фонд “Молитва за ближнього”. Метою заходу є привернення уваги до проблеми ранньої діагностики онкохворих дітей та дітей з важкими недугами.

Упродовж декількох годин львівські художники і пластуни розфарбовували фігури у формі сердець. Відтак, було створено аж 30 сердець, наповнених кольором та неймовірними сюжетами: дерево життя, закохані пташки, левенята, казкові візерунки, мережані вулиці Львова, цікаві образи тощо. Створені роботи виставлять на аукціон, кошти з якого будуть передані на забезпечення діагностики на спеціальному обладнанні важкохворих дітей, батьки яких не спроможні оплатити її самостійно.

До кінця 2012-го буде проведено ще низку акцій з метою збору коштів та привернення уваги громадськості до цієї проблеми. Також організатори благодійного марафону хочуть ще раз звернути увагу на необхідності підвищеної уваги до дитячого здоров’я, адже часто батьки не наважуються звернутись до лікарів, аж доки хвороба категорично не заявить про себе.

Львівська Поштa