Медичний центру «NOVO» надав більше 5 тисяч безоплатних послуг 14 Липня 2023 16:12

Членом Асоціації благодійників України – Медичним центром NOVO –  за час своєї діяльності за усіма видами благодійних  програм було надано більше 5 ТИСЯЧ БЕЗОПЛАТНИХ ПОСЛУГ різним категоріям громадян від народження і до 100 років.

Команда медичного центру планує і надалі реалізовувати свої благодійні програми, збільшувати спектр обстежень та розвивати діяльність заради усіх,  хто потребує висококваліфікованої медичної допомоги.

Реалізація благодійних програм за напрямками: надання діагностичних послуг важким реанімаційним дітям з львівських дитячих лікарень-партнерів, внутрішньо переміщеним особам з районів ведення бойових дій, пораненим військовослужбовцям, котрі перебувають на лікуванні у військових госпіталях м. Львова, учасникам бойових дій і родинам осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, – першочергове завдання Установи благодійного фонду у такий непростий для України та українців час випробувань.

Дякуємо, що робите такі важливі речі. Бажаємо Медичному центру «NOVO» і надалі вдало реалізовувати свої благодійні програми та розширювати межі своїх можливостей.

По благодійні програми центру читайте на сайті медичної установи: https://www.novo.lviv.ua/novohelp/general/ та https://www.novo.lviv.ua/about/charity/