Круглий стіл «Розширення можливостей отримання меддопомоги військовослужбовцями, ветеранами та їхніми родинами» 22 Січня 2024 13:37

Установа медичного фонду «Центр медичних інновацій» запрошує взяти участь у круглому столі «Розширення можливостей отримання меддопомоги військовослужбовцями, ветеранами та їхніми родинами», що відбудеться 23 січня 2024 року о 14:00 у м. Києві (Укрінформ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16).

Учасники: Ольга Гужва – соціолог, медіаекспертка, співзасновниця ГС «Консорціум ветеранських організацій Сходу» та Медіацентр Схід;  Віталій Харечко – керівник проєкту «Надання високотехнологічних інноваційних медичних послуг соціально вразливим категоріям суспільства у Львівській області», голова правління ГО «Спільноти Самодопомоги»; Олександр Максимчук – президент Асоціації Благодійників України, голова Наглядової ради Установи благодійного фонду «Центр медичних інновацій» (Медичний центр NOVO); представник Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні» / CSSF Ukraine: Support to Civil Society Organisations.

До участі запрошені: Посольства Великої Британії в Україні, представники Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства оборони України, Національної служби здоров’я України, народні депутати України.

Модераторка: Марта Пивоваренко – експертка групи лікарів з реабілітації для Міністерства у справах ветеранів України (швейцарсько-українського проєкту «Розвиток комплексної системи реабілітації ветеранів»), адвокаційна офіцерка «Спільноти самодопомоги» (НГО, Україна).

Теми до обговорення: 

  • Механізми підвищення ефективності отримання медичних і соціальних послуг.
  • Презентація досвіду надання медичних послуг військовослужбовцям, ветеранам та їхнім родинам недержавними медичними закладами.

Довідково. Круглий стіл організовано в межах проєкту «Надання високотехнологічних інноваційних медичних послуг соціально вразливим категоріям суспільства у Львівській області», що реалізується Установою благодійного фонду «Центр медичних інновацій» в рамках Програми «Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні», що впроваджується за фінансового сприяння Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та міжнародного розвитку Великої Британії Foreign, Commonwealth & Development Office та виконується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Думки, рекомендації та/або висновки, висловлені учасниками, належать виключно їм та не обов’язково відображає погляди Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії, Crown Agents, International Alert та Crown Agents in Ukraine.

Формат заходу – офлайн (Зала 2) + онлайн-включення. 

Акредитація представників ЗМІ: [email protected] 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Джерело