Допомога онкохворим дітям – через банкомат 14 Травня 2012 14:25

У банкоматах ПриватБанку стартувала благодійна програма «Дитинство для всіх!», яка допоможе зібрати кошти на закупівлю медичного обладнання для лікування онкохворих дітей. Новий проект Всеукраїнського благодійного фонду «Допомагати просто!» був відкритий за результатами голосування клієнтів банку – саме допомога в лікуванні українських дітей, хворих на рак, на думку клієнтів, є сьогодні найбільш необхідною. У рамках проекту фонд забезпечує повний супровід проекту – від організації збору коштів до установки й підключення устаткування в лікарнях.

«За перші 7 днів роботи програми наші клієнти вже перерахували понад 200 тис. гривень, і ми переконані, що цією акцією ми всі разом зможемо зробити реальний внесок у порятунок важкохворих дітей, – говорить куратор благодійних програм ПриватБанку Тетяна Дашевська. – Ми не лише допомагаємо зібрати гроші, а й забезпечимо повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою і використанням медичного обладнання в конкретні лікарні».

Благодійний внесок у програму лікування онкохворих дітей «Дитинство для всіх!» можна зробити в будь-якому банкомату ПриватБанку по всій Україні. Підтримка доброї справи займе кілька натискань на клавіші банкомату – потрібно тільки вибрати суму пожертви і підтвердити перерахування коштів. Мінімальна сума пожертв не обмежена.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформацію про кожне зарахування і подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.

Благодійна програма ПриватБанку «Допомагати просто!» діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, важкохворих дітей і цільових проектів допомоги потерпілим від стихійних лих і катастроф. Зробити свій внесок у добру справу можна, перерахувавши суму пожертвувань у банкоматах банку або спрямувавши на благодійність дрібну решту у відділеннях банку (до 1 грн.). У рамках програми «Допомагати просто!» вже зібрано 7 млн. 136 тис. гривень для дитячих будинків і понад 3,5 млн. гривень на цільові благодійні програми.

Джерело: ПриватБанк